TÄYDEN PALVELUN PÖLYNPOISTOA
VALIMOIDEN JA KONEPAJOJEN PÖLYNPOISTO ESIMERKKEJÄ
HITSAUSKÄRYJEN HALLINTA SYRJÄYTTÄVÄLLÄ POISTOLLA
Työtilaan tuodaan hengitysvyöhykkeelle riittävä määrä puhdasta ilmaa.

Tuloilma on kesällä suodatettua,lämmittämätöntä ulkoilmaa ja talvella suodatettua, lämmitettyä ulkoilmaa tai lämmittämättömän ulkoilman ja kierrätysilman suodatettua seosta.

Poisto tapahtuu katon rajasta, koska hitsauskäryt pyrkivät nousemaan ylöspäin tuloilmaa lämpimämpinä.

Järjestelmän teho määritellään tapauskohtaisesti hallin tilavuuden ja työssä syntyvän kärymäärän mukaan vastaamaan työsuojelunormeja.

Järjestelmän sydän on jatkuvatoiminen, paineilmapuhdisteinen erikoispatruunoilla varustettu patruunasuodatin, jolla saavutetaan
riittävä erotusaste ja riittävä suodatinpatruunoiden vaihtoväli (3...10 vuotta
Hitsauskäryn poisto
UUSI KUSTANNUSTEHOKAS TAPA LAITTAA HIEKKAPUHALLUKSEN PÄÄSTÖT KURIIN
Dustec Oy:n kehittämä hiekkapuhallusasema on kustannustehokas tapa saada hiekkapuhalluksen pölypäästöt kuriin ja kerätä puhallushiekka talteen loppusijoitusta varten.

Kustannustehokkuus syntyy rajoitetusta mallivalikoimasta ja asiakkaan olemassa olevan laitteiston ja teräsrakenneosaamisen hyödyntämisestä:

Kolme valinnaista vakiokokoa

Toimitus sisältää vain avainlaitteet,tarvittavat valmistus- ja asennuskuvat,käyttöönoton ja käyttökoulutuksen sekä dokumentoinnin

Asiakas valmistaa teräsrakenneosat ja hoitaa asennuksen itse.

Asiakas voi hyödyntää jo olemassa olevaa puhalluslaitteistoa

Hiekkapuhalluksen pölynpoisto
HIOMAKOPPI JA HIOMAPÖYTÄ
Hiomapölyn hallinta tapahtuu parhaiten joko imuseinällä varustetulla hiomakopilla tai alaimulla varustetulla hiomapöydällä.

Hiomakoppi on moduulirakenteinen ja sen leveys on määriteltävissä tapauskohtaisesti. Imuseinän pölynerotus perustuu patruunasuodatinteknologiaan.

Hiomapöydän työalan syvyys on 0,8 m, korkeus säädettävä ja leveys valittavissa joko 1,2 tai 1,8 m. Imupöydän pölynerotus perustuu patruunasuodatinteknologiaan.

Suodatettu ilma voidaan palauttaa useimmissa tapauksissa työtilaan.
Hionnan pölynpoisto
SOITA MYYNTIIN +358 503410046 Kerava tai +358 503410045 Mikkeli